اعلام ساعت کاری جدید ادارات، مدارس و بانک‌ها جیش‌الظلم مسئولیت حمله تروریستی امروز محور خاش-زاهدان را پذیرفت نظام پرداخت دستمزد کارکنان دولت تغییر می‌کند + جزئیات واکنش لاریجانی به اظهارات امروز نتانیاهو: آمریکایی‌ها حق دارند از این حرف او خودشان را بکشند فاز دوم طرد اتباع غیرمجاز در استان تهران اجرایی می‌شود شبکه اینترنشنال هک شد کشف بیش از ۷۰۰ دستگاه ریزپرنده قاچاق در پارسیان/ توقیف یک لنج و دستگیری متهم اصلی کواکبیان در خصوص ادعا‌های «ارتباط با کاترین شکدم» مجرم شناخته شد پزشکیان در دیدار السودانی: وحدت کشور‌های اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات اسراییل است پزشکیان: سیاست قطعی و جدی دولت چابک‌سازی و کاهش هزینه‌ها است پزشکیان در آیین آغاز ساخت ۹۴ هزار واحد مسکن کارگری: بنگاه‌های تولیدی برای کارگران مسکن بسازند/دولت هم پای کار است محسن رضایی: باید با تشکیل ائتلاف نظامی در برابر اسرائیل ایستاد نشست سران قوا در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد تصویب «خرید خدمت سربازی» تکذیب شد در نشست غیرعلنی مجلس با پزشکیان چه گذشت؟

اسلامی: فناوری هسته‌ای وارد کتاب‌های درسی می‌شود

رییس سازمان انرژی اتمی گفت: برای آشنایی دانش‌آموزان با فناوری هسته‌ای و آشنایی با نقش و تاثیرات دانش صنعت هسته‌ای، این موضوع در کتاب‌های درسی گنجانده می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۹ - ۲۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 19
کد خبر: ۱۹۵۲۹۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمد اسلامی در حاشیه نشست دولت در جمع خبرنگاران با اشاره به برگزاری دومین جشنواره ملی «من فناوری هسته‌ای هستم» اظهار کرد: این جشنواره با حضور دانش آموزان و همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار شد که در آندانش‌آموزان با فناوری هسته ای آشنا شدند تا عشق و انگیزه آنها به توسعه کشور بیشتر شود.

 

رییس سازمان انرژی اتمی تصریح کرد: قرار است موضوع فناوری هسته ای در کتاب های درسی دوره ابتدایی به بالا گنجانده شود تا دانش آموزان با نقش دانش هسته ای در زندگی آگاه شوند./ فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار